Zaal of dansvloer huren?

Op zoek naar een zaal? De balletstudio is uiterst geschikt voor yogalessen, theaterlessen of dansles! De Friesche Balletschool is op bepaalde tijden vrij voor verhuur.

Zaalverhuur

Onze balletstudio is op ochtenden door de week, en in weekeinden beschikbaar voor verhuur. De ruimte is licht en luchtig en wordt door velen als prettig ervaren. Zeer goede akoestiek. De studio is midden in de binnenstad gelegen op de begane grond. In hetzelfde gebouw wordt tevens muziek- en tekenles gegeven.

Let op: de studio heeft een speciale dansvloer waarop geen buitenschoenen mogen. Er is wel bescherming mogelijk middels verplaatsbare karpetten. De grote spiegelwand met barre kan uit zicht middels gordijnen. Aan de korte wand hangen spiegels zonder barre.

Het oppervlak is 12 bij 8 meter. De kosten zijn vanaf €15,- per uur ex. BTW, afhankelijk van gebruik. Bij belangstelling voor het huren van de studio en om mogelijkheden te overleggen, mail naar: info@friescheballetschool.nl.

Dansvloer huren?

Het is ook mogelijk om bij ons een zwarte dansvloer te huren. Doorgaans zijn veel vloeren te hard en te glad om op te dansen. Met deze vloer er overheen is dat opgelost.

Het zit op zes rollen van meer dan 10 meter lang en is 1.5 meter breed. Deze vloer is geschikt als theater- en podiumvloer, en is een topping. Het heeft geen ondervloer. Komen er dus steentjes of kiezels onder gaat het wel stuk. Het is daarom alleen bruikbaar op een schone, effen ondervloer.

Tape wordt meegeleverd. Over vervoer, duur en prijs, mail naar: info@friescheballetschool.nl.

Contactgegevens

Friesche Balletschool
Bagijnestraat 55a
8911DN Leeuwarden
info@friescheballetschool.nl