TrippleShape

Een sportieve workout waarbij pilates, yoga en ballet samensmelten.

De Friesche Balletschool is de eerste officiële licentiehouder in TrippleShape in Friesland. TrippleShape is opgericht door Gladys Daniëls. Het is ideaal voor sporters, dansers en andere liefhebbers van beweging waarbij kwaliteit voorop staat. TrippleShape wordt ook gebruikt als fysieke vorming en training voor actrices en modellen.

Anja geeft in Leeuwarden deze lessen op geheel eigen wijze. Persoonlijke begeleiding binnen een groep is kenmerkend voor onze manier van lesgeven. Zie voor meer informatie www.trippleshape.nl of doe een proefles bij de Friesche Balletschool. En volg ons natuurlijk via onze Facebookpagina!

TrippleShape Leeuwarden heeft in in tijdschrift Margriet gestaan: Balletfitness is populair. Erg leuk om te lezen wat een deelneemster van TrippleShape Leeuwarden vindt!

Promofilm TrippleShape Nederland

TrippleShape Leeuwarden geeft haar lessen meer snelheid dan op deze film te zien is. Er is veel aandacht voor een goede lichaamshouding, waarbij de corestability wordt getraind op diverse manieren. Ervaar het zelf!

Contactgegevens

Friesche Balletschool
Bagijnestraat 55a
8911DN Leeuwarden
info@friescheballetschool.nl