TrippleShape

Een sportieve barreworkout waarbij Pilates, Yoga en Ballet samensmelten.

Friesche Balletschool is eerste officiële licentiehouder TrippleShape in Friesland. TrippleShape is opgericht door Gladys Daniëls. Anja geeft in Leeuwarden deze lessen op geheel eigen wijze. Het combineert goed met sporters, dansers en andere liefhebbers van beweging waarbij kwaliteit voorop staat. Persoonlijke begeleiding binnen een groep is kenmerkend voor onze manier van lesgeven. Zie voor meer informatie www.trippleshape.nl of doe een proefles bij Friescheballetschool. Zie rooster en berichtenreeks op voorpagina.

TrippleShape Leeuwarden heeft vorig seizoen, 2016/2017 in tijdschrift Margriet gestaan. Balletfitness is populair. Het was erg leuk om te lezen wat een deelneemster van TrippleShape Leeuwarden vindt.

Ballet-fitness wordt gebruikt als fysieke vorming en training voor actrices en modellen. Zie ook http://www.trippleshape.nl/

Bezoek onze Facebook pagina TrippleShape Leeuwarden.

 

Promofilm TrippleShape Nederland. TrippleShape Leeuwarden geeft haar lessen meer snelheid dan op deze film te zien is. Er is veel aandacht voor een goede lichaamshouding. Doel is lenig en sterk worden en dat blijven. Corestability wordt getraind op diverse manieren. Dynamiek en lichaamscoördinatie zijn uitdagend in de lessen TrippleShape Leeuwarden. Ervaar zelf. Meld je aan. Info kijk bij “Lessen” op deze website.

Contactgegevens

FriescheBalletschool
Bagijnestraat 55a
8911DN Leeuwarden
info@friescheballetschool.nl