Steun ons

Vrienden van de Friesche Balletschool

Word ook Vriend van de Friesche Balletschool! De Stichting Vrienden van de Friesche Balletschool heeft als doel om dansvoorstellingen en workshops te realiseren voor alle cursisten van de Friesche Balletschool.

Bij een balletschool hoort, naast het volgen van lessen, ook het presenteren op een podium. Voor de leerlingen van de Friesche Balletschool wordt er daarom om het jaar een grote voorstelling georganiseerd waarin de leerlingen op het podium kunnen schitteren. Voor veel leerlingen is dit een geweldige belevenis: het toewerken naar een voorstelling en dan het grote podium op in de Schouwburg, achter en voor de coulissen! Daarnaast zijn er ook kleinere optredens en workshops. Foto’s van de voorstelling “Ode aan de Meesters” (2018) en van “Alice” (2016) vind je op deze pagina

De kosten voor deze uitvoeringen/optredens zijn echter niet te bekostigen vanuit de reguliere lesgelden. Daarom is de Stichting Vrienden van de Friesche Balletschool opgericht. Wij hopen met deze stichting donaties binnen te halen waarmee we dit soort optredens in de toekomst kunnen blijven verzorgen. Helpt u mee?

Word ook Vriend van de Friesche Balletschool!

Doneer een bijdrage via IBAN-nummer NL06INGB 0007 0938 13 ten name van Stichting Vrienden van de Friesche Balletschool. Vergeet niet uw naam en email adres te vermelden.

Bekijk ook onze Facebookpagina.

Contactgegevens

Friesche Balletschool
Bagijnestraat 55a
8911DN Leeuwarden
info@friescheballetschool.nl