Volwassenen

Je kunt je bij de Friesche Balletschool naar hartenlust begeven in de wereld van ballet en dans, of je nu beginner bent of gevorderd.

Klassiek ballet

  • Dinsdagavond van 19.00 – 20.15 uur geschikt voor intermediair en gevorderd.
  • Woensdagavond 19.30 – 20.45 uur Selectiegroep / spitzenles 
  • Vrijdagavond 18.15 – 19.15 uur Volwassenen

Maak kennis met klassiek ballet of ontwikkel je vaardigheden verder! In de gevorderdenles wordt de ballettechniek verdiept en verfijnd. De volwassen beginner klassiek ballet kan hiernaast middels TrippleShape een goede opstap vinden, hier wordt het lichaam getraind en een basis gelegd voor de juiste techniek. Tijdens de beginnerslessen wordt er een aangepast programma gevolgd dat uitgaat van het kunnen van de dansers.

Workshop Moderne dans / jazzballet

  • Op dit moment helaas niet beschikbaar

Modern dans en jazzballet is geschikt voor deelnemers met danservaring. Je bouwt aan je conditie en danstechniek terwijl je toewerkt naar een choreografie. Deze cursus is in workshop vorm, wat betekent dat je je in kunt schrijven voor een cursus van 8 weken. 

TrippleShape

  • Maandagavond 19.00 – 20.00 uur
  • Donderdagavond 19.30 – 20.30 uur

Een sportieve barreworkout waarbij pilates, yoga en ballet samensmelten.

De Friesche Balletschool is de eerste officiële licentiehouder in TrippleShape in Friesland. TrippleShape is opgericht door Gladys Daniëls. Het is ideaal voor sporters, dansers en andere liefhebbers van beweging waarbij kwaliteit voorop staat. TrippleShape wordt ook gebruikt als fysieke vorming en training voor actrices en modellen.

Anja geeft in Leeuwarden deze lessen op geheel eigen wijze. Persoonlijke begeleiding binnen een groep is kenmerkend voor onze manier van lesgeven. Zie voor meer informatie www.trippleshape.nl of doe een proefles bij de Friesche Balletschool.

Flow-TrippleShape

  • Maandagavond van 20.00 – 21.00 uur

Balletfitness geschikt voor volwassenen en ouderen die niet een hoog tempo training intensiteit willen.

 

Contactgegevens

Friesche Balletschool
Bagijnestraat 55a
8911DN Leeuwarden
info@friescheballetschool.nl