Volwassenen

Je kunt je bij de Friesche Balletschool naar hartenlust begeven in de wereld van ballet en dans, of je nu beginner bent of gevorderd.

Klassiek ballet

  • Beginners: maandagavond van 18.00u – 19.00u
  • Gevorderden: dinsdagavond van 20.00u – 21.15u

Maak kennis met klassiek ballet of ontwikkel je vaardigheden verder! In de gevorderdenles wordt de ballettechniek verdiept en verfijnd. De volwassen beginner klassiek ballet kan middels TrippleShape een goede opstap vinden, hier wordt het lichaam getraind en een basis gelegd voor de juiste techniek. Tijdens de beginnerslessen wordt er een aangepast programma gevolgd dat uitgaat van het kunnen van de dansers.

Moderne dans / jazzballet

  • Vrijdagavond van 19.15u – 20.30u

Modern dans en jazzballet is geschikt voor deelnemers met danservaring. Je bouwt aan je conditie en danstechniek terwijl je toewerkt naar een choreografie.

Tapdance

  • Vrijdagavond van 18.15u – 19.15u

Leer de tapdancetechniek, aangeleerd met urbandance-invloed en veel showdance.

Tapdance wordt gegeven op de vrijdagen. Echter is deze groep al aardig gevorderd. Heb je al enige ervaring, dan kun je hier zo instromen via het aanmeldformulier. Ben je beginner? Mail dan naar info@friescheballetschool.nl voor de mogelijkheden!

TrippleShape

  • Maandagavond van 19.00u – 20.00u
  • Donderdagavond van 19.30u – 20.30u

Een sportieve barreworkout waarbij pilates, yoga en ballet samensmelten.

De Friesche Balletschool is de eerste officiële licentiehouder in TrippleShape in Friesland. TrippleShape is opgericht door Gladys Daniëls. Het is ideaal voor sporters, dansers en andere liefhebbers van beweging waarbij kwaliteit voorop staat. TrippleShape wordt ook gebruikt als fysieke vorming en training voor actrices en modellen.

Anja geeft in Leeuwarden deze lessen op geheel eigen wijze. Persoonlijke begeleiding binnen een groep is kenmerkend voor onze manier van lesgeven. Zie voor meer informatie www.trippleshape.nl of doe een proefles bij de Friesche Balletschool. 

Flow-TrippleShape

  • Maandagavond van 20.00u – 21.00u
  • Donderdagochtend van 10.30u – 11.30u

Balletfitness geschikt voor volwassenen en ouderen die niet een hoog tempo training intensiteit willen.

 

Contactgegevens

Friesche Balletschool
Bagijnestraat 55a
8911DN Leeuwarden
info@friescheballetschool.nl