Balletfitness Walk-in

Op donderdagen van 11:30u - 12:30u: voor een frisse start van je (mid)dag!

Laad op met een ontspannen work-out Balletfitness!

Middenin de historische binnenstad van Leeuwarden kun je iedere donderdag van 11:30u – 12:30u opladen met een workshop Balletfitness: een ontspannen work-out die ballet, pilates en yoga combineert. Alles wat je nodig hebt is makkelijk zittende kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Schoenen zijn niet nodig: blote voeten of sokken volstaan.

Ben je op bezoek in Leeuwarden of verblijf je hier kort voor werk of andere activiteiten? Heb je behoefte aan een fijne start van je (mid)dag? Geef je dan op via onderstaand formulier! De workshop kost slechts €15,- per keer. Je kunt op de locatie zowel cash als met pin te betalen. 

Over Balletfitness

Balletfitness is voor iedereen! Het is de ultieme work-out voor de versterking van je rug- en buikspieren, belangrijk voor een goede houding en coördinatie, en de lange spieren. Het zorgt voor een goede postuur, het versterkt je spieren en verbetert je flexibiliteit en balans. Er wordt een combinatie gebruikt van ballettechnieken, yoga en pilates.

Over de locatie

De Balletfitness walk-in wordt gegeven door Anja Daalman van de Friesche Balletschool. De balletschool zit middenin het historische centrum van Leeuwarden, naast de Westerkerk op de Bagijnestraat 55a. Het is op loopafstand van hotels in de binnenstad. Je fiets kun je naast de ingang parkeren. Ben je met de auto? Dan kun je deze parkeren in de parkeergarage onder het Oldehoofsterkerkhof, vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen.

Voor groepen

Zou je de workshop exclusief voor een groep willen boeken? Dat kan tot 15 personen! Stuur dan even een e-mail naar info@friescheballetschool.nl met je wensen en eventueel je telefoonnummer. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden

Meer lezen over Balletfitness? We stonden in tijdschrift Margriet! 

Contactgegevens

Friesche Balletschool
Bagijnestraat 55a
8911DN Leeuwarden
info@friescheballetschool.nl